Φλεμετάκης: Αν δεν πιστεύεις στις δυνάμεις σου, δεν μπορείς να πάρεις αποτελέσματα

Ικαρος Μουρνιών | 24 Δεκεμβρίου 2017, 15:12

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ικάρου πανηγύρισε ο Σταμάτης Φλεμετάκης την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Μινώταυρο, σε ένα "τρίποντο" κομβικής σημασίας για τη συνέχεια.

Ο ίδιος μας έδωσε συνέντευξη στο athlitiko και μας είπε για την συνεργασία του με τον Ίκαρο Μουρνιών, αλλά και για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κάνε μου ένα σχόλιο για την συνεργασία σου με τον Ίκαρο Μουρνιών.

Η μέχρι τώρα συνεργασία μου με τον Ίκαρο Μουρνιών είναι άψογη, παρότι δεν βρίσκομαι πολύ καιρό στον πάγκο της ομάδας. Παρόλο που δεν γνωριζόμουν με όλα τα παιδιά της ομάδας, έχουμε “δεθεί” και αυτό θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Πετύχατε ένα σπουδαίο “διπλό” κόντρα στον Μινώταυρο. Περιμένατε αυτό το “τρίποντο”;

Βέβαια και το περιμέναμε αυτό το “τρίποντο”, γιατί το υλικό της ομάδας είναι για πολλά περισσότερα πράγματα και όχι για εκεί που βρισκόμαστε μέχρι τώρα. Αν δεν πιστεύεις στις δυνάμεις σου, δεν μπορείς να πάρεις αποτελέσματα.

Πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχει ενδιαφέρον και στην ουρά και στην κορυφή, παρότι κάποιοι λένε ότι το ΣΥΝΚΑ έχει “καθαρίσει” τον τίτλο, εγώ πιστεύω ο Πανακρωτηριακός θα το παλέψει μέχρι τέλος. Όσον αφορά την ουρά παρότι ότι πέφτει μία ομάδα είναι πολύ αμφίρροπο, ποια τελικά θα υποβιβαστεί.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad