Φλαούνας: Σε 8 ημέρες παίξαμε 4 ματς, είναι κουραστικό

Βόλεϊ 17 Φεβρουαρίου 2021, 20:21

Στα μαζεμένα παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΗ σε μικρό χρονικό διάστημα στάθηκε ο προπονητής του, Άκης Φλαούνας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

KTEO Κρήτης

Αναλυτικά οι δηλώσεις από το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΟΦΗ…

Άκης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ): «Σε οκτώ μέρες έχουμε παίξει τέσσερις αγώνες. Είναι πολύ κουραστικό και επίπονο για μας αυτό και με ταξίδια εκτός έδρας όλα. Επίσης έχουμε και έναν αγώνα σε τρεις μέρες. Κάναμε ένα ροτέισον, έπαιξαν όλα τα παιδιά που μπορούσαν.

Στόχος μας δεν ήταν να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, αλλά να πάρουμε πόντους από εκεί που μπορούμε να τους πάρουμε. Στην ουσία κάναμε διαχείριση ώστε να έχουμε και δυνάμεις το Σάββατο με τον Φίλιππο που θέλουμε να το κερδίσουμε. Είναι θετικό το πρόσημο. Μας έκανε καλό τα συνεχόμενα ματς. Έχουν βελτιωθεί οι αυτοματισμοί μας και ενσωματωθεί και ο Σαρικεΐσογλου στην υποδοχή θα πάμε ακόμα καλύτερα.»

Σπύρος Βελούδης (λίμπερο ΟΦΗ): «Υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί. Εκτός από τη θέση του στη βαθμολογία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα. Το είδαμε και στα ντέρμπι. Και εμείς είμαστε καλά, αλλά εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολα.

Για μας τα ματς που θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς είναι μπροστά. Προερχόμαστε από πολλά εκτός έδρας ματς. Από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη και από την Κρήτη στην Αθήνα και πάλι Κρήτη για να πάμε στη Βέροια. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Έχουμε μπροστά το Φίλιππο και το Μίλωνα και να τελειώσουμε τη σεζόν στο καλύτερο πλασάρισμα και κυρίως να έχουμε υγεία.»

Δημήτρης Καζάζης (προπονητής Ολυμπιακού): «Ο στόχος μας ήταν το τρίποντο και όσο περισσότερα παιδιά να μπουν και να βρουν ρυθμό και να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Νομίζω το καταφέραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος. Βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά εμείς δεν χαλαρώνουμε καθόλου, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος μας στόχος και είναι ξεκάθαρο αυτό.»

Δημήτρης Εφραιμίδης (ακραίος Ολυμπιακού): «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε συνεχόμενες νίκες, γιατί όπως ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα είναι τέτοιο φέτος και δεν μας αφήνει να κάνουμε το παραμικρό λάθος και να χάσουμε κάποιους πόντους ή κάποιο σετ.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε και κερδίζουμε. Θεωρητικά και πρακτικά ήταν ένα πιο εύκολο ματς από τα τελευταία για αυτό έδωσε ο κόουτς χρόνο σε όλα τα παιδιά πράγματα που είναι πολύ σημαντικό, γιατί με τη σειρά των αγώνων, Τετάρτη-Σάββατο θα πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα.»

manolikakis

Rabona ad