Φλαούνας: Ήταν μία διαφήμιση για το άθλημα

Βόλεϊ | 22 Ιανουαρίου 2021, 21:00

Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, εμφανίσθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Λίντο…

Άκης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ): «Ήταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστηθήκαμε. Και εμείς και όσοι το είδαν στο γήπεδο ή από την ζωντανή μετάδοση. Ήταν μια διαφήμιση για το άθλημα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα για τα δυο παιχνίδια που έρχονται και μας ενδιαφέρουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και η εικόνα μου άρεσε πολύ. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε.»

Νίκος Καρατζάς (κεντρικός του ΟΦΗ): «Μπήκαμε πολύ δυνατά και κάναμε μια όμορφη εμφάνιση. Δεν ξέρω αν το ταξίδι επηρέασε τον Ολυμπιακό. Για μας ήταν ένα καλό τεστ. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φιλικά. Για μας τα παιχνίδια που έρχονται με τον Φίλιππο Βέροια και το Μίλωνα, είναι πολύ σημαντικά. Είδαμε τις δυνάμεις μας και πήραμε θάρρος για τη συνέχεια.»

Δημήτρης Καζάζης (προπονητής Ολυμπιακού): «Στο πρώτο σετ ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί. Δεν αποδώσαμε αυτό που έπρεπε. Μετά ηρεμήσαμε και κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε. Πήραμε μια καθαρή νίκη, χωρίς την απόδοση που θέλουμε. Κρατάμε το τρίποντο και πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση. Ο OΦΗ έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο σετ.»

Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς (1ος σκόρερ του Ολυμπιακού): «Ήταν μια σημαντική νίκη, από τη στιγμή που είχαμε χάσει στη προηγούμενη αναμέτρηση στη Σύρο, όπου δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Σήμερα ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε χωρίς απώλειες από τη στιγμή που παίζαμε με μια πιο αδύναμη ομάδα, η οποία ωστόσο αγωνιζόταν στην έδρα της χωρίς κανένα άγχος. Έπαιξαν καλά στο 1ο σετ και το πήραν αλλά στη συνέχεια ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Δείξαμε το χαρακτήρα μας και το πώς πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα. Ακόμα όμως δεν είναι τέλεια, πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βελτιωθούμε περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Μίλωνα.»

Κώστας Στιβαχτής (πασαδόρος Ολυμπιακού): «Δε μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι για αυτό και χάσαμε το πρώτο σετ. Στην συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, βγάλαμε άμυνες, εκμεταλλευτήκαμε τις κόντρα επιθέσεις, σερβίραμε πολύ καλά και πήραμε το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους αθλητές να επιστρέψουν μετά από όλη αυτήν την αποχή. Είναι πολύ δύσκολο, να σταματάς και να ξεκινάς συνέχεια. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα. Τους είχαμε δεί και στο Λιγκ Καπ. Ξέραμε ότι θα βρουν σιγά-σιγά τη συνοχή τους.»

karta antonis garden