Φλαούνας: Είμαστε σε καλή κατάσταση | vid

Βόλεϊ | 14 Ιανουαρίου 2021, 23:06

Χαρούμενοι για την επιστροφή στην ενεργό δράση οι άνθρωποι του ΟΦΗ ανυπομονούν για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στην επανεκκίνηση της Volley League.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, Άκης Φλαούνας και τρεις βολεϊμπολίστες (οι Ρουμελιωτάκης, Γαλιώτος και Φραγκιαδάκης) μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο YouTube για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση (16/01, 17:00) στο κλειστό του Λίντο, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά όσα είπαν…

Άκης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ): «Έχουμε κάνει μία νέα αρχή σε προετοιμασία. Η Κηφισιά είναι μία σκληρή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχει κάνει μεγάλες νίκες και παίζει πολύ καλά, ενώ έχει και ένα πασαδόρο, που είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και είναι πάνω από 20 χρόνια στην ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για αυτούς. Και εμείς όμως, είμαστε σε καλή κατάσταση και ετοιμότητα. Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και το θέλουμε.»

Γιάννης Ρουμελιωτάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε ξανά τη δράση μας, μετά από τόσο καιρό αποχής. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και πιο έτοιμοι. Οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.»

Μάρκος Γαλιώτος: «Επιτέλους ξεκινάμε. Περιμέναμε τόσο καιρό. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Η Κηφισιά είναι μια έμπειρη ομάδα, Είναι πολλά χρόνια στο χώρο και έχει έμπειρους αθλητές. Είμαστε νέο αίμα και διψάμε για τη νίκη.»

Μανώλης Φραγκιαδάκης: «Έχουμε προετοιμαστεί από τα μέσα του περασμένου μήνα με προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό. Θέλαμε να παίξουμε. Μας έχει λείψει το γήπεδο, το παιχνίδι και γενικά το άθλημα. Για μας στόχος είναι η παραμονή. Κυνηγάμε τις θέσεις 5-8. Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά.»

karta antonis garden