Φλαούνας: Δώσανε ότι είχαν τα παιδιά

Βόλεϊ 28 Μαρτίου 2021, 19:52

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας, μετά την ήττα της Κρητικής ομάδας στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά.

KTEO Κρήτης

Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών και των δύο ομάδων μετά το φινάλε της αναμέτρησης

Άκης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ): «Περίμενα να έχουμε χειρότερη εικόνα μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια και τέσσερα ματς σε μία εβδομάδα. Τα δώσαμε όλα, δώσανε ότι είχαν τα παιδιά. Δεν είχαν άλλες δυνάμεις. Δώσαμε 100%, είμαι ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στα παιδιά που δώσανε τα πάντα σε ένα τριήμερο τρομερής επιβάρυνσης.

Το μεγάλο όπλο της Κηφισιάς είναι το σερβίς. Έχουν πέντε τζαμπ σπιν πολύ αξιόλογα και υπάρχει και η ιδιαιτερότητα σε αυτό το γήπεδο, το Ζηρίνειο. Αυτό δίνει τρομερό πλεονέκτημα στην Κηφισιά να παίρνει πόντο στο μπρέικ πόιντ. Είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Πας σε μία κατάσταση που να έχεις δύο επιλογές στην επίθεση αλλά η Κηφισιά είχε επιτυχία και στο μπλοκ.»

Σπύρος Βελούδης (λίμπερο ΟΦΗ): «Μας έλειπε αυτό που μας λείπει όλη τη χρονιά. Έτσι και σήμερα με συσσωρευμένη κούραση δεν τα καταφέραμε. Είναι εμφανίσεις για την ομαδική ικανοποίηση. Χαιρόμαστε τα παιχνίδια που δεν έχουν ενδιαφέρον. Συνεχίζουμε για το καλύτερο.»

Νίκος Ζαλμάς (προπονητής Κηφισιάς): «Όλα αυτά τα παιχνίδια όσο και αν είναι αδιάφορα, για να τα κερδίσεις πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλη τη διάρκεια. Να επιβάλεις το παιχνίδι σου.

Αν θεωρούμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος 5-8 πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Είχαμε καλό side out και πιέσαμε στο σερβίς. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα των δύο ομάδων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.»

Γρηγόρης Κοντοστάθης (λίμπερο Κηφισιάς): «Σήμερα κάναμε μία επαγγελματική νίκη. Η αλήθεια είναι ότι όλοι είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα ταξίδια. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα από τον ΟΦΗ.

Δεν κάναμε λάθη στο παιχνίδι και όποτε χρειάστηκε καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Πλέον κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με τον Μίλωνα, Θέλουμε τη νίκη στη Νέα Σμύρνη ώστε να κλειδώσουμε την 5η θέση.»

Γιάννης Παπαδόπουλος (ακραίος Κηφισιάς): «Γενικότερα η Κηφισιά έχει υψηλούς στόχους. Παίζουμε πολύ καλά. Μας βοηθάει και η έδρα μας. Με την προσθήκη του Κασαμπαλή παίζουμε πολύ καλά, έχουμε βρει ρυθμό.

Δεν φτάσαμε την 4αδα λόγω κορωνοϊού. Το πρόσημο είναι θετικό. Δουλεύουμε πολύ το σερβίς και το μπρέικ πόιντ ειδικά σε αυτό ειδικά το γήπεδο. Μας βοηθάει πολύ, είναι το γήπεδο μας και εδώ παίζουμε πολύ καλά.»

Φροίξος Κωτσάκης (ακραίος Κηφισιάς): «Μπορεί να μην κρίνεται κάτι μεγάλο αλλά θέλουμε πολύ την 5η θέση. Έχουμε πολύ διάθεση να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Μέσα στην έδρα μας με το ρυθμό που παίζουμε τα παιχνίδια έχουν πάει καλά. Είμαι χαρούμενος που έχουν πάει γρήγορα γιατί κερδίζουμε λεπτά ξεκούρασης. Έχουμε ψυχικά αποθέματα αλλά αυτό το πρόγραμμα επιφυλάσσει κινδύνους.»

manolikakis

Rabona ad