Enetikon Restaurant

Φιτσανάκης: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω»

Πόλο 7 Δεκεμβρίου 2022, 18:35

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, η οποία σε λίγες ημέρες ρίχνεται στη "μάχη" του πρωταθλήματος.

KTEO Κρήτης

Με στόχους θα ξεκινήσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πόλο ανδρών ο ΟΦΗ, ο οποίος κορυφώνει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο (10/12, 14:30) υποδεχόμενος στο κολυμβητήριο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) ΠΕΚΕΒ.

Οι μεταγραφές και το ρόστερ του ΟΦΗ

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τους παρευρισκόμενους στο ξενοδοχείο VANISKO στην Αμμουδάρα το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ…

Κώστας Φιτσανάκης (προπονητής ΟΦΗ): «Μέσα στο μυαλό μου είναι πάντα, το πώς θα φέρουμε τον ΟΦΗ στην Α1. Κάθε χρόνο να κάνουμε ένα σκαλί προς τα πάνω. Πέρυσι τέτοια εποχή ανεβάσαμε την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Α2. Κάναμε μία γεμάτη χρονιά στην κατηγορία, αλλά φέτος, θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Είμαστε στις τρεις πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας. Αυτό μας γεμίζει υπομονή και αισιοδοξία. Είναι τιμή μου που ως προπονητής έχω παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Κλήμος, αλλά και οι Τσαβολάκης και Λεονταράκης, με τους οποίους έμενα σαν αθλητής στο ίδιο δωμάτιο.»

Μιχάλης Σπαγουλάκης (έφορος της υδατοσφαίρισης ΟΦΗ): «Το έχω ζήσει πολλά χρόνια το πρωτάθλημα της Α2. Φέτος μπορεί να είναι μια πολύ καλή χρονιά για μας. Με πολλά νέα παιδιά, αλλά και έμπειρους παίκτες. Εύχομαι σε όλους υγεία. Χρειαζόμαστε βοήθεια, ψάχνουμε χορηγούς και καλούμε όσους μπορούν να μας βοηθήσουν.»

Ηρακλής Τσαγκαράκης (αθλητής ΟΦΗ): «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία φέτος. Πέρσι είχαμε δύσκολη χρονιά, αλλά σώσαμε την ομάδα. Εύχομαι να κυνηγήσουμε το καλύτερο στη φετινή χρονιά.»

Κωσταντίνος Ζουράρης (αθλητής ΟΦΗ): «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Να σωθούμε και αν μπορούμε κάτι καλύτερο. Έχουμε ήδη δυο προσθήκες από το υψηλότερο επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε στο στόχο μας. Μεταξύ μας συζητάμε ακόμα και για την Α1 και θα τον προσπαθήσουμε.»

Σήφης Παντερής (αθλητής ΟΦΗ): «Είμαστε μια ομάδα με κορμό αθλητών 16-17 και 20 ετών. Είμαστε χρόνια μαζί, είμαστε μια παρέα. Ευελπιστούμε να φέρουμε την ομάδα στην Α1.»

Ζαχαρίας Λουλακάκης (αθλητής ΟΦΗ): «Εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και να ανέβουμε στην Α1. Έχουμε νεανική ομάδα και είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το νερό.»

Γιώργος Σπαγουλάκης: «Αυτή η ομάδα μου θυμίζει πολύ την ομάδα που ανέβηκε στην Α1. Ήταν και τότε παίκτες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Φέτος θα είναι η χρονιά σας. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι κοντά στο πόλο αλλά και σε όλα τα τμήματα.»

Κώστας Ζερβάκης (Γενικός Αρχηγός Ερασιτέχνη ΟΦΗ): «Όταν ήμουν στην ΠΑΕ είχα πει ότι η ποδοσφαιρική ομάδα θα ανέβει στην Α’ Εθνική και κανείς δεν με πίστευε. Το ίδιο θα πω και για σας, γιατί βλέπω τη φλόγα και την αγάπη σας για αυτό που κάνετε.»

Γιάννης Αρώνης (μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ): «Φέτος μπορεί να είναι μια πολύ καλή χρονιά για το πόλο του ΟΦΗ και μπορεί να κάνει το άλμα στην Α1. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που είναι κοντά μας. Τα Νερά Ρούβας, την Περιφέρεια Κρήτης, ο πολύ μεγάλος άνθρωπος, που αν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε για μένα, Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης, με αυτό το βάρος που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ ακόμη την οικογένεια Βάβουλα, την οικογένεια Λεμπιδάκη, τον κ. Φασομυτάκη, τον κ. Ζαμπετάκη, την οικογένεια του κ. Μαυράκη, τον κ. Καράτζη, τον κ. Νικολιδάκη, το κ. Νίκο Μπαξεβάνη, την μεγάλη οικογένεια του κ. Τσικνάκη και τον κ. Αντώνη Μιχελιδάκη.»

Λευτέρης Ζερβός (πρόεδρος ΕΑΚΗ): «Χαίρομαι που είμαι προσκεκλημένος από το μεγαλύτερο σωματείο της πόλης. Ο ΟΦΗ δοξάζει την πόλη και το νησί. Η υδατοσφαίριση έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές στην πόλη. Εύχομαι να ανεβάσετε ξανά την ομάδα στα σαλόνια. Ο Υπουργός έχει δηλώσει ότι η νέα 33αρα πισίνα που θα κατασκευαστεί θα χρησιμοποιηθεί από την υδατοσφαίριση.»

Rabona ad