Φινάλε με εορταστικό διπλό και δείπνο

Γ' Εθνική 15 Ιουνίου 2021, 15:01

Με εορταστικό τρόπο αποχαιρέτησε τη σεζόν ο Αρης Σούδας, που μπόρεσε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική έπειτα από πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Η τωρινή ομάδα αναμετρήθηκε με μία μικτή ομάδα την οποία αποτελούσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και εν ενεργεία που έχουν αναδειχθεί από τα “σπλάχνα” του Αρη. Στη συνέχεια ακολούθησε το δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στο γήπεδο της Σούδας.

Η ενημέρωση του Αρη αναφέρει τα εξής:

“Με Φιλικό και Δείπνο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Άρης Σούδας”

Με φιλικό αγώνα εορταστικού χαρακτήρα μεταξύ Άρη Σούδας και Παλαιμάχων-Παλαιών Ποδοσφαιριστών του Άρη Σούδας ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική περίοδο και την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία η ομάδα του Άρη Σούδας.

Ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, παλαίμαχους-παλαιούς ποδοσφαιριστές και αρκετούς φίλους που στηρίζουν το σωματείο και όλοι μαζί απόλαυσαν το μενού και διασκέδασαν μέσα σε ένα εξαιρετικό και χαλαρό κλίμα την επιτυχία της ομάδας.

Ο Πρόεδρος ευχαριστώντας και συγχαίροντας τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλους του σωματείου, που συνέβαλλαν στην επιτυχία μιας τόσο δύσκολης και αντίξοης λόγω των συνθηκών χρονιάς έδωσε το νέο ραντεβού για την έναρξη της νέας σεζόν 2021-22 με την υπόσχεση ότι η Διοίκηση θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ακόμη πιο επιτυχημένη και παραγωγική σεζόν.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad