Φινάλε με δύο προσθήκες!

Παλαιόχωρα | 1 Νοεμβρίου 2016, 0:34

Δύο ακόμα μέλη απέκτησε η ποδοσφαιρική οικογένεια της Παλαιόχωρας, που… μεγάλωσε κι άλλο εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σελινιώτικη ομάδα, που έχει ξεκινήσει ιδανικά με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΧ, ενισχύθηκε με τους Νίκο Περαθωράκη και Λευτέρη Μανουσάκη.

Ο πρώτος μάλιστα το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Μινωταύρου το έδωσε απέναντι στην Παλαιόχωρα την Κυριακή (30/10). Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει στους “πράσινους”, αφού πήρε μετάθεση (είναι δάσκαλος) σε σχολεία του Σελίνου (Κουντούρα-Παλαιόχωρα).

panakrotiriakos idomeneas12 manousakis kalaitzakis

Όσον αφορά τον Μανουσάκη, που υπηρετεί εδώ και καιρό τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις με τον καλό του φίλο και συμπαίκτη του πλέον και στην Παλαιόχωρα Μάρκο Λιονάκη, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Πανακρωτηριακό για να συνεργαστεί ξανά με τον Βασίλη Παπαδάκη, που είχε και στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Νέους Χανίων, αλλά και για να συναντήσει και αρκετούς φίλους του στην ομάδα.

 

Estrella