Φιλικό… ξεμούδιασμα με Μινώταυρο

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 28 Δεκεμβρίου 2016, 21:32

Την κατάλληλη ώρα ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον Μινώταυρο, στις Μουρνιές, αφού στη συνέχεια το γήπεδο… άσπρισε λόγω της χαλαζόπτωσης που ακολούθησε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι παίκτες του Γιάννη Κατσούλη είχαν την ευκαιρία μετά από αρκετό καιρό να επιστρέψουν σε ρυθμούς αγώνων και έβγαλαν αρκετή διάθεση απέναντι στους “πράσινους”.

Ο έμπειρος προπονητής δοκίμασε και στα δύο ημίχρονα διάταξη 3-5-2, δείχνοντας ενδεχομένως κάποιες από τις σκέψεις του για το εκτός έδρας ματς με την Τριγλία Ραφήνας.

Στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν οι Βεστάκης, Τσικουδάκης, ενώ στο δεύτερο χατ-τρικ πέτυχε ο Παπαθανασίου, δύο γκολ ο Τσίτας κι ένα ο Γκουτσίδης.

Με το ΙΝΚΑ αγωνίστηκε και ο Εμιλιάνο Σέχου, που ήταν μέχρι πρόσφατα στην ομάδα της χώρας του, Λουφτεράρι (Super Liga Αλβανίας), στην οποία εντάχθηκε μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Πλατανιά.

Στο α’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Γεωργίου, Ταταράκης, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς, Κυτράκης, Γιακουμάκης, Τσικουδάκης, Βεστάκης

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Καλοριζικάκης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Σάμπα, Βουρβαχάκης, Περδικάκης, Σέχου, Γκουτσίδης, Ταταράκης, Τσίτας, Παπαθανασίου.

Η συνέχεια περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη, στο γήπεδο των Μουρνιών.  

 

Mikel Chania Delivery