Φιλικό του Αστέρα Ρεθύμνου με τον Εργοτέλη

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 18 Σεπτεμβρίου 2020, 20:33

Πολύ δυνατό φιλικό τεστ για τα κορίτσια του Αστέρα Ρεθύμνου που θα φιλοξενήσουν την Κυριακή στο γήπεδο της Σοχώρας τον Εργοτέλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Και οι δύο Κρητικές ομάδες θα αγωνισθούν τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνική Γυναικών. Το φιλικό παιχνίδι θα αρχίσει στις επτά το απόγευμα της Κυριακής (20/09, 19:00), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι το δεύτερο ματς που θα γίνει στη Σοχώρα μέσα σε λίγες ώρες καθώς θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Ρεθύμνου με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε επίπεδο ανδρικών ομάδων.

Η ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά με το Κυριακάτικο φιλικό ματς:

«Διανύοντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών στις 11 Οκτωβρίου, η ομάδα μας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι την Κυριακή. Στις 19:00 το απόγευμα η ομάδα του Κυριάκου Γρηγοράκη θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Σοχώρας τον Εργοτέλη. Πρόκειται για το πιο δυνατό φετινό φιλικό παιχνίδι των κοριτσιών μας, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία μαζί ανήλθαμε στην Α’ Εθνική, στην οποία θα αγωνιστούμε τη νέα χρονιά.»

Estrella
Papantonakis Cards