Φιλικό το Σάββατο με τα Χανιά

Επισκοπή | 20 Οκτωβρίου 2020, 14:26

Θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (24/10) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς - Υπό δυνατή βροχή η σημερινή προπόνηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πιο δυνατό τεστ έως σήμερα θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (24/10) η Επισκοπή η οποία θ’ αντιμετωπίσει τα Χανιά στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Θα είναι το δεύτερο τεστ της ομάδας του Βέλιτς, καθώς είχε προηγηθεί το φιλικό με τον Τάλω Μελιδονίου, ομάδας Α’ τοπικού Ρεθύμνου (3-0).

Στο μεταξύ, η σημερινή (Τρίτη 20/10) προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό δυνατή βροχή στα Μισίρια, καθώς στο ΔΑΚ Γάλλου γίνεται επανασπορά.

Σ’ αυτή δεν έλαβε μέρος, ο Χρήστος Μπελεβώνης που από χθες (Δευτέρα 19/10) αντιμετώπιζε στομαχικές διαταραχές και του χορηγήθηκε ισχυρή αντιβίωση. Για τον λόγο αυτόν, ο Μπελεβώνης θα μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση την ερχόμενη εβδομάδα.

Μέρος στην προπόνηση δεν έλαβαν ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Τσόφλιος όσο και ο Κώστας Λίμα.

Ο πρώτος υπέστη ένα ράγισμα στο κάτω μέρος του μεγάλου του δαχτύλου στο αριστερό του πόδι. Έπειτα από σχετική γνωμάτευση, ο γιατρός συνέστησε να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις μέρες.

Για δύο με τρεις μέρες θα μείνει «εκτός» και ο δεύτερος καθώς είχε αισθανθεί “βαρύ” τον δικέφαλό του λίγο μετά το πρώτο φιλικό ματς με τον Τάλω νιώθοντας ένα τράβηγμα.

Estrella
xoriatiko