Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 24 Ιουνίου 2017, 15:49

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη", το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, τον ΟΚΑΝΑ διοργανώνει μία σειρά από δράσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανάμεσα σε αυτές και ο ποδοσφαιρικός αγώνας στη Μοναχή Ελιά από τον Σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών “Wembley”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (25/06, 18:30).

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το Ε.ΣΥ.Ν, το ΚΕΘΕΑ, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, τον ΟΚΑΝΑ, διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις:

α. ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6, στις 18:30: Ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο «Μοναχής Ελιάς» από τον Σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Wembley», (διοργάνωση ΕΣΥΝ)

β. ΔΕΥΤΕΡΑ 26/6: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

10:00- 13:00: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

20:00: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ με δάδες από το ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ έως τον Προμαχώνα ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ με τη συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Αιμοδοτών, του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και πολιτών. (Σημείο συνάντησης & εκκίνησης: Θέατρο Βλησίδη)

21:00, Γιαλί Τζαμισί: εκδήλωση από το ΕΣΥΝ με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου και χορό από κρητικό συγκρότημα.

21:30: “ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ”: Θεατρικό Δρώμενο από μέλη, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ στον Προμαχώνα ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ

Afisa draseis kata narkotikon

 

Estrella
Papantonakis Cards