Φιλικό με την Κ16 της Δόξας για τις γυναίκες του ΑΟΧ

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 21 Αυγούστου 2023, 21:47

Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά, αντιμετωπίζοντας την Κ16 της Δόξας.

Το φιλικό έγινε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της δεύτερης εβδομάδας προετοιμασίας για τα κορίτσια του ΑΟΧ τα οποία ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανάρτηση από τον ΑΟΧ:

Με το πρώτο φιλικό στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Χανιά, ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά.

Η ομάδα έπαιξε φιλικό αγώνα με την Κ16 της Δόξας Παχιανών, με τον προπονητή Κώστα Βερναδάκη να βγάζει θετικά συμπεράσματα, πάντα με βάση τη χρονική στιγμή που διανύει η ομάδα και αυτά που έχουν δουλέψει οι αθλήτριες. Σε αυτό το σημείο, η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει πολύ την ομάδα της Δόξας, και συγκεκριμένα τον κύριο Γιάννη Λαμπαρδάκη για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει.

Η τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας, ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στη πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Βερναδάκη και του βοηθού του Δημήτρη Καπανέρη.

Το απόγευμα της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στη Μοναχή Ελιά, που θα περιλαμβάνει ομαδική τακτική όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Estrella
Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant
ELA Taverna
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad