Φιλικό με πολύπλευρη σημασία κόντρα στην Κ20 του Ολυμπιακού

Χανιά | 31 Αυγούστου 2016, 13:48

Ένα παιχνίδι με πολύπλευρη σημασία διεξάγεται το απόγευμα (στις 6) στο Μάλεμε, με τον Κισσαμικό να φιλοξενεί την Κ20 του Ολυμπιακού. Το φιλικό πιστοποιεί τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι διοικήσεις των δύο ΠΑΕ ενώ και αγωνιστικά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακόμα κι αν αντίπαλος είναι η ομάδα Νέων, για τον Κισσαμικό είναι ένα ιστορικό γεγονός ότι βρίσκει απέναντί του τον Ολυμπιακό. Και για τους “ερυθρολεύκους” ωστόσο είναι μια απόδειξη ότι ξέρουν να τιμάνε ομάδες που αγωνίζονται ακόμα και στη Φούτμπολ Λιγκ όπως στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Κισσαμικός.

Από αγωνιστικής πλευράς, το παιχνίδι σίγουρα “προσφέρεται”. Ο Κισσαμικός θα βρει απέναντί του την πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 της Σούπερ Λιγκ τα δύο τελευταία χρόνια, η οποία συν τοις άλλοις έχει και επιτυχίες στην Ευρώπη ενώ παίκτες της προπονούνται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Και για τους μικρούς “ερυθρολεύκους” όμως θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Λογικά, το απόγευμα θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο Μάλεμε, ανάμεσά τους και φίλοι του Ολυμπιακού όπως άλλωστε το έχουν κάνει γνωστό με ανακοίνωσή τους. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania