Φιλικό με Κισσαμικό σαν πρεμιέρα!

Χανιά | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 18:42

Σαν να είναι επίσημο ματς βλέπουν στον Α.Ο.Χανιά το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (24/9) απέναντι στον Κισσαμικό που θα γίνει στο γήπεδο των Περιβολίων.

/Bella Pizza

 

Ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Δρακόπουλος θέλει να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από το σημαντικό φιλικό αυτό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΑΟΧ αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ:

Πολλές απαιτήσεις έχει ο Αντώνης Δρακόπουλος απο τους ποδοσφαιριστές του, στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Κισσαμικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 18:00 στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, μίλησε αρκετά στους παίκτες του γι’ αυτό το ματς και τους ζήτησε να το αντιμετωπίσουν σαν να είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Κώστας Νικολόπουλος έκανε τρέξιμο, ο Αμράι Λάλι ασκήσεις μόνον στο πάνω μέρος του σώματος λόγω του προβλήματος στο πόδι, ο τραυματίας Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός, όπως και Παντελής Θεολόγου τελικά, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται απο ίωση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν κανονικό προγράμμα.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad