Φιλικό και με Χετάφε ο Ατρόμητος – Το πρόγραμμα

Super League 1 24 Ιουνίου 2021, 21:18

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό επί Ισπανικού εδάφους έκλεισε ο Ατρόμητος. Στις 24 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Χετάφε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Αλικάντε της Ισπανίας. Η αποστολή θα “πετάξει” για την Ισπανία στις 15 Ιουλίου και η επιστροφή της στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 31 του ιδίου μήνα.

Στο διάστημα της παραμονής του Ατρομήτου στο προπονητικό κέντρο «Pinatar Arena Football Center» θα δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας. Αναλυτικά τα φιλικά που έχει κλείσει ο Ατρόμητος στην Ισπανία:

➾ 18 Ιουλίου: Έλτσε
➾ 21 Ιουλίου: Βαλένθια
➾ 24 Ιουλίου: Χετάφε
➾ 27 Ιουλίου: Λεβάντε
➾ 30 Ιουλίου: Ρεάλ Σαραγόσα

Επίσης, ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει και στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα ιδρύματα «ΦΛΟΓΑ» και «Ορφανοτροφείο Βόλου» αντιμετωπίζοντας στις 8 Αυγούστου τον Αστέρα Τρίπολης και στις 10 Αυγούστου είτε τον Βόλο, είτε τον ΟΦΗ.

Η ενημέρωση του Ατρομήτου:

«Ακόμα μία φιλική αναμέτρηση κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας οριστικοποίησε η ομάδα μας, καθώς στις 24 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την ισπανική Χετάφε, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερή δύναμη στη La Liga και μάλιστα τη σεζόν 2019/20 έφτασε μέχρι τους “16” του Europa League.

Με αυτό το ματς, ο Ατρόμητος θα δώσει συνολικά πέντε φιλικά κατά την παραμονή του στο Αλικάντε της Ισπανίας και στο προπονητικό κέντρο «Pinatar Arena», τέσσερα εκ των οποίων κόντρα σε ομάδες της La Liga.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad