Φιλικό δοκιμών στο Μάλεμε

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 3 Μαΐου 2017, 15:13

Προπονητικού χαρακτήρα φιλικό έδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με αντίπαλο τον Πλατανιά, στο οποίο είχε την ευκαιρία ο Μύρων Σηφάκης να δοκιμάσει πράγματα εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΟΑ (07/05).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το φιλικό στο γήπεδο του Μάλεμε ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 για τον Πλατανιά, με τον Καρβουνιάρη να σημειώνει το γκολ του ΙΝΚΑ, έπειτα από κόρνερ του Γκουτσίδη.

Το ΙΝΚΑ ξεκίνησε με τον Καλοριζικάκη κάτω από την εστία, αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά τους Ντεντάκη-Καρβουνιάρη-Βουρβαχάκη-Δημήτρη, δίδυμο στα αμυντικά χαφ τους Παληγεώργο-Κυτράκη, τον Γκουτσίδη στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Περδικάκη στο αριστερό και τον Τσίτα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βεστάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Πενταράκης, Γιακουμάκης, Τσικουδάκης, με τον τελευταίο να επανέρχεται έπειτα από καιρό στη δράση και να δηλώνει «παρών» εν όψει του αγώνα στο Ατσαλένιο. Ο Σηφάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε τέσσερις παίκτες της Δόξας Παχιανών, τους Καριμπίδη, Κένγκα, Παπαδοκωνσταντάκη, Περράκη, εκ των οποίων οι περισσότεροι συμμετέχουν στις προπονήσεις εδώ και καιρό, όπως και άλλα παιδιά από ομάδες του τοπικού.

Για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν οι Βλαχάκης, Αρσενίεβιτς, Ζντράβκοβιτς, Σέχου, Σουμπασάκης, Ταταράκης και Σταθινάκης.

 

Estrella
Auto KCS