Φιλικό (3-0) με Άρη Σούδας και… αφίξεις

Χανιά | 25 Αυγ 2016, 16:42

Φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Σούδας έδωσε ο Α.Ο.Χανιά του οποίου επικράτησε με σκορ 3-0. Αφίξεις νέων μεταγραφικών -πιθανότατα- αποκτημάτων στην πόλη.

Ο ΑΟΧ κέρδισε στο φιλικό παιχνίδι τον Άρη Σούδας με 3-0, σε δεύτερο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα του τοπικού. Σταματής, Λύρας και ο Αργεντινός Βαλέντι ήταν οι σκόρερ των “μπλε”. Ανάμεσα στους παίκτες που συμμετείχαν ήταν και ο Κώστας Αποστολόπουλος που τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε την προετοιμασία της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και έπαιξε μάλιστα, σε δύο φιλικά της.

Στο μεταξύ, στα Χανιά βρίσκονται οι Γρηγόρης Αθανασίου, Ανδρέας Ηρακλής και Στέλιος Τσουκάνης για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες μεταγραφής τους στον ΑΟΧ. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται στα Χανιά και ο Μάρκο Ζόρο.

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανείς ποδοσφαιριστής από αυτούς που κάνουν προετοιμασία με τον ΑΟΧ. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχουν προκύψει ανακοινώσεις για μεταγραφές, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει ποιο θα είναι η οριστική μορφή που θα έχει το ρόστερ του Α.Ο.Χανιά, τη στιγμή μάλιστα που παίκτες όπως οι Μπέλερης, Λίτσης και Καλογέρης και ο Αργεντινός Αντριάν Κάστρο ξεκίνησαν προετοιμασία, ωστόσο για διάφορους λόγους αποχώρησαν από την ομάδα.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad