Φιλικό 3-0 επί της Κ-20 του Πλατανιά

Χανιά Πλατανιάς | 19 Νοεμβρίου 2016, 18:29

Επιτέλους γκολ για τον ΑΟΧ έστω και σε φιλικό ματς, έστω και απέναντι στους πιτσιρικάδες της Κ-20 του Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου επικράτησε με 3-0, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, το Σάββατο (19/11) το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΟΧ, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλεχάντρο Μάνιας, ο οποίος σκόραρε δις. Το πρώτο τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ και το δεύτερο στο 41ο λεπτό, με κοντινή προβολή. Απο τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξεχώρισε επίσης το δοκάρι του Χριστιανού Ντούμου στο 37ο λεπτό.

Στην επανάληψη, το σκορ έγινε 3-0 με γκολ του Βαρούχα, ενώ ο Α.Ο.Χ. έχασε αλλες πέντε πολύ καλές ευκαιρίες. Μια με τον Γκεμίση στο 49′, μια με τον Βαρούχα στο 79′ και τρεις με τον Σταματή στο 55ο, 69ο και 82ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα.

Για τον Πλατανιά χάθηκαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες σε τετ α τετ που είχαν ο Καμπόσος και ο Παπαδάκης ενώ για την ομάδα του Νίκου Μαναρώλη πρωταγωνιστής σε μία ακόμη φάση ήταν ο Τσακμάκης, η προσπάθεια του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι του ΑΟΧ. 

Η ενδεκάδα του Α.Ο.Χ. ήταν: Λάλι, Δαμιανάκης, Ντούμος, Φουρλάνος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Λύρας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Μάνιας και Γκεμίσης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Παπουρτζής, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ζέρης, Ρούνιτς, Σταματής, Βαρούχας, Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης, Μέρο, Γιαρμάς και Παρασκευόπουλος.

Η ενδεκάδα της Κ20 Πλατανιά ήταν: Κασωτάκης, Λέκας, Τσατσαρώνης, Λάμτσε, Φούφλια, Βουρτσάνης, Ρουσάκης, Μαθιουδάκης, Ουές, Παπαδάκης, Καμπόσος.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κουράκης, Αμαραντίδης Αντ., Αμαραντίδης Γεωργ., Μερόλι, Κοκάκης, Τσακμάκης, Κωνσταντινίδης, Σπίντζος, Κορωνάκης.

“Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια”, δήλωσε ο Θεόδωρος Γκάτζιος μετά το τέλος του αγώνα. 

Estrella