Φιλική τριάρα του Ερμή Ζωνιανών επί του Ηροδότου

ΕΠΣΗ Γ' Εθνική | 20 Αυγούστου 2023, 0:29

Ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού με 3-0 του Ηροδότου σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας διάρκειας 80 λεπτών.

Σαρρής (52′), Βιτώρος (54′) και Τουρνάκης (74′) πέτυχαν τα τέρματα των νικητών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαγγέλη Κάββαλου και άλλο ένα λεπτό για τον πατέρα του Γιώργου Χαβάκη, Δημήτρη.

Τα τρία γκολ της φιλικής αναμέτρησης:

51′ 0-1. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρρή από το κέντρο γηπέδου και δεξιά, αιφνιδιάστηκε ο Ζαφείρης που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

54′ 0-2. Ωραία ενέργεια του Κεφαλούκου από αριστερά και πάσα στον Βιτώρο, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζαφείρη.

74′ 0-3. Σέντρα – σουτ του Τουρνάκη λίγο κάτω από το κέντρο και δεξιά, η μπάλα στα δίχτυα του Σταματάκη που αιφνιδιάστηκε.

Ηρόδοτος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπορμπουδάκης, Κανδηλάκης, Μουρτζάκης, Παγώνης, Φραγκουλάκης, Μαγάκης, Τριάντης, Βεζιρτζόγλου, Αλμπάν, Νάκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Φάμπιο, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Σταματάκης.

Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Κοζανίδης): Δερμιτζάκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Αριστεινίδης, Ξηρός, Βιτώρος, Σκουτέλης, Κεφαλούκος, Λίτσκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αυγουστάκης, Χριστοδούλου, Τουρνάκης, Ζερβός, Χασουράκης, Κωστάκης, Κουκούλης, Παρασύρης, Τσιντάρης, Ζάχος.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad