Φιλική νίκη του Ρεθυμνιακού επί του ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 27 Σεπτεμβρίου 2020, 21:34

Δύο κεφαλιές του Σήφη Σηφακάκη καθόρισαν την έκβαση της φιλικής αναμέτρησης στη Σοχώρα με τον Ρεθυμνιακό να επικρατεί με 2-0 της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό όταν ο Δελήμπασης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά (λίγο έξω από την περιοχή) φέρνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Σηφακάκης με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Το δεύτερο τέρμα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας επιτεύχθηκε στο 73ο λεπτό. Ο Δελήμπασης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με πάσα στον Αντιασβίλι. Εκείνος σέντραρε και ο Σηφακάκης στο πρώτο δοκάρι με νέα καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η καλύτερη στιγμή της Χανιώτικης ομάδας σημειώθηκε στο 55ο λεπτό. Ο Γιαννακούρος έβγαλε την προωθημένη μπαλιά στον κενό χώρο, ο Αρζίδης δεν έκανε καλό κοντρόλ κι έδωσε την ευκαιρία στον Κοκκαλά να αποκρούσει με τα πόδια και να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Ρεθυμνιακός (Γ. Λυρώνης): Κοκκαλάς (66′ Νικηφόρος), Πρινιανάκης (58′ Τουρνάκης), Μυρθιανός, Μπούσδρας, Γεωργούλης (69′ Δασκαλάκης), Δελήμπασης, Χαλκιαδάκης (48′ λ.τ. Βρεττός), Αντιασβίλι, Παπιομίτογλου (71′ Κουδουνάκης), Ξεπαπαδάκης (46′ Δροσάκης), Σηφακάκης (86′ Κοσκινάς).

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ. Ριτζάκης): Βλαχάκης (46’ Κασαπίδης), Μάστορας, Παληγεώργος, Σοφούλης (65′ Λαμπάκης), Κόλα, Μαθιουδάκης, Σκουλάς, Γιαννακούρος (65′ Ασκητίδης), Νικόλτσης, Αρζίδης (69′ Περδικάκης), Τσίτας (46′ Βαρουξάκης).

Mikel Chania Delivery