Φιλική νίκη με οφέλη για Πόρο στη Νεάπολη

ΕΠΣΛ | 30 Οκτωβρίου 2022, 17:53

Ο Πόρος επικράτησε στη Νεάπολη με 2-0 της τοπικής ΑΕΝ σε φιλικό προετοιμασίας. Ξυλούρης, Πακιουφάκης τα γκολ, επανεμφάνιση του Γιώργου Μέμμου μετά από 2,5 μήνες, ντεμπούτο για τον Μιχάλη Ιατράκη.

Ήταν μία καλή προπόνηση για την ομάδα του Πόρου που είχε τον έλεγχο της φιλικής αναμέτρησης και με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (9′ Μάνος Ξυλούρης, 21′ Δημήτρης Πακιουφάκης) πήρε τη νίκη, ενώ είχε και δοκάρι στο 60ό λεπτό με τον Ρέππα.

Μοναδικό μελανό σημείο αποτέλεσε ο τραυματισμός του Μάρκου Ριζάκη πριν τη σέντρα, στο ζέσταμα, (σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό) με τον Ξυλούρη να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα (και να σκοράρει).

Στα αξιοσημείωτα της φιλικής αναμέτρησης η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Γιώργου Μέμμου μετά από 2,5 μήνες (και τον τραυματισμό του στον Άγιο Νικόλαο), ο οποίος αγωνίσθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όπως και το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του τερματοφύλακα Μιχάλη Ιατράκη.

Νεάπολη (Αντώνης Γιαννακάκης): Λεοντιάδης, Άγ. Μότσος, Κορνάρος, Ζανταλής (69′ Πάγια), Μαυρής, Ρογδάκης (90′ Κατρίνης), Ζαμπετάκης, Μουζιούρας (56′ Κωνσταντίνου), Ντρειάι, Μανδουράρης (73′ Στεφανάκης), Χατζιάι.

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης (56′ Ιατράκης), Νάκας (56′ Σημαιάκης), Καλαϊτζάκης, Πολ (46′ Αυγουστάκης), Παπαδομιχελάκης, Καλαμιώτης, Ουζούνογλου (71′ Μέμμος), Γροσδάνης (56′ Μαγάκης), Ξυλούρης (56′ Ρέππας), Πακιουφάκης (65′ Ζούζουλας), Καστελλιανάκης.

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad