Φιλική ήττα της Εθνικής, 10-7 από την Ιταλία

Πόλο 27 Δεκεμβρίου 2022, 22:26

Με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών ηττήθηκε με 10-7 από την Ιταλία, στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας τους, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

KTEO Κρήτης

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έβγαλε σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα και δοκίμασε σχήματα, με τους παίκτες του να δουλεύουν πάνω στις αλλαγές των κανονισμών.

“Αγκάθι” για την Εθνική ήταν το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (3/12 π.π. και 3/3 πέναλτι), με τους Ιταλούς να ξεφεύγουν μέχρι και με τρία γκολ διαφορά και παρά το γεγονός ότι μείωσε κάποια στιγμή στο ένα (8-7) η Εθνική μας, οι Ιταλοί πιο εύστοχοι έφτασαν στο τελικό 10-7.

Εκτός 15άδας από το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι -από αυτούς που έχουν και κληθεί και βρίσκονται στο καμπ- έμειναν οι Χανιώτες Δημήτρης Σκουμπάκης, Μανώλης Σολανάκης και οι Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Βλαχόπουλος.

Θα ακολουθήσει και δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δύο Εθνικές ομάδες την προσεχή Πέμπτη (29/12, 20:00) και πάλι στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Ελλάδα – Ιταλία 7-10
Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-2, 1-2.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γκίλλας, Αλαφραγκής, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Γκιουβέτσης 1, Χαλυβόπουλος, Λιμαράκης, Γούβης, Κοπελιάδης.

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Αλεσιάνι, Φερέρo, Φοντέλι 1, Κανέλα, Ρενζότο 1, Ετσενίκε, Μαρτσιάλι 3, Μπρούνι, Ιόκι Γκράτα 3, Κοντέμι 1, Νικόζια, Πατσαλίεφ 1, Κάσια.

Synagogi

Rabona ad