Φιλικά στο Ρέθυμνο για τους Μίνι Παίδες του ΝΟΧ

Ν.Ο.Χ. Υποδομές | 10 Οκτωβρίου 2016, 19:57

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι νεαροί Χανιώτες πολίστες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο δίνοντας φιλικά παιχνίδια απέναντι στις ομάδες Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων του τοπικού Ν.Ο. Ρεθύμνου, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Ζαγουράκη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Σημειώνεται ότι και φέτος η ομάδα Μίνι Παίδων του ΝΟΧ θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική φάση, στην οποία την περασμένη περίοδο κατάφερε να είναι παρούσα.

Αναλυτικά, τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα φιλικά προετοιμασίας είναι τα εξής: Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνεζάκης, Γράσος, Επιτροπάκης, Κανδανολέων, Κουργιαντάκης, Μανουσάκης, Μαστραντωνάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης Αλέξανδρος, Μουρτζάκης Δημήτριος, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Νίκολιτς, Λουβιτάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Σιδηρόπουλος, Σπάχης, Σωτήρης, Τσάλτας, Φανδριδάκης, Φυτράκης, Χειλουδάκης. 

JoyMachine

Rabona ad