Φιλικά στην Αθήνα για άνδρες και γυναίκες του ΝΟΧ

Πόλο 15 Σεπτεμβρίου 2023, 20:13

Στην Αθήνα κορυφώνεται η προετοιμασία για τις δύο ομάδες πόλο του ΝΟ Χανίων, οι οποίες ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και γυναικών.

KTEO Κρήτης

Με την πρεμιέρα των δύο πρωταθλημάτων να είναι προγραμματισμένη για το άλλο Σάββατο 23 του μήνα, οι δύο ομάδες του ΝΟΧ βρίσκονται στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων.

Ειδικότερα, η ανδρική ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Μανούσος Βιζυράκης, αγωνίστηκε σήμερα Παρασκευή (15/9) απέναντι στον Εθνικό και το Περιστέρι και το Σάββατο (16/9) θα παίξει κόντρα σε Υδραϊκό και Παλαιό Φάληρο.

Η γυναικεία ομάδα αντίστοιχα, με προπονητή τον Γιώργο Κατσουλάκη, έδωσε δύο φιλικά την Παρασκευή απέναντι στη Γλυφάδα, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα.

Η αποστολή της ανδρικής ομάδας: Λεβεντάκης, Κουτρουλάκης, Αράκι, Γκουσάροβ, Αποστολάκης, Μαζοκοπάκης, Μαραγκουδάκης, Μητράκης, Μπατάκης, Μπιτσάκης, Παζαΐτης, Παπάς, Τσιστράκης, Χαριτάκης.

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας: Κυριακοπούλου, Πασβάντη, Φουράκη, Βούλγαρη, Τρουλάκη, Ζαχαράκη, Λιοδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Γλυνιαδάκη, Τσιουγκρή, Φάρκας.

Υπενθυμίζεται ότι στην έναρξη της Α1, η ανδρική ομάδα του ΝΟΧ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΝΟ Πατρών, ενώ οι γυναίκες θ’ αντιμετωπίσουν στο κολυμβητήριο Χανίων τον Πανιώνιο.

Synagogi

Rabona ad