Φιλανθρωπικό τουρνουά στη μνήμη του Αντώνη

Μπάσκετ 15 Σεπτεμβρίου 2023, 20:44

Οι ομάδες μπάσκετ του ΟΦΗ και του Αγίου Νικολάου και οι Βετεράνοι Λασιθίου και Ηρακλείου θα λάβουν μέρος σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του άτυχου Αντώνη Καργιώτη. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένειά του.

KTEO Κρήτης

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (20/09) στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου. Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΟΦΗ δίνει τις λεπτομέρειες:

«Σε ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα συμμετάσχει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά που θα γίνει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Νικόλαο, το οποίο θα γίνει στη μνήμη του άτυχου Αντώνη Καργιώτη, ο άδικος χαμός του οποίου, στον καταπέλτη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, συγκλόνισε την Ελλάδα.

Τα έσοδα από το τουρνουά, θα διατεθούν αποκλειστικά στη οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ακόμη ο διοργανωτής ΑΟΑΝ και οι Βετεράνοι μπάσκετ Λασιθίου και Ηρακλείου.

Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου και το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ. Οι αγώνες την Τετάρτη (20/9) θα διεξαχθούν ως εξής:

6μμ Βετεράνοι Λασιθίου – Βετεράνοι Ηρακλείου
8μμ ΑΟΑΝ – ΟΦΗ»

Παράλληλα ο μπασκετικός ΟΦΗ πραγματοποίησε μία ακόμη κοινωνική δράση στηρίζοντας τον σύλλογο πολυτέκνων και τη στέγη ανηλίκων Ηρακλείου:

«Ο ΟΦΗ κοντά στον σύλλογο πολυτέκνων και στην στέγη ανηλίκων Ηρακλείου

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να είναι κοντά στην τοπική κοινωνία. Αυτή τη φορά, η ανδρική ομάδα του συλλόγου αποφάσισε να συμβάλει στον κοινωνικό αντίκτυπο διαθέτοντας πέντε δωρεάν κάρτες διαρκείας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου.

Αναδεικνύοντας έτσι τον πραγματικό ρόλο του αθλητισμού ως μέσο συνοχής και υποστήριξης της τοπικής κοινότητας.

Οι κάρτες διαρκείας παραδόθηκαν στον κύριο Νησωτάκη Χαράλαμπο, Γενικό Γραμματέα του συλλόγου, και τη γραμματεία του συλλόγου την κυρία Γιαννακάκη Πέρσα.

Επιπλέον, τρεις ακόμα κάρτες διαρκείας προσφέρθηκαν στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου, με την κοινωνική λειτουργό κυρία Κατερίνα Μιχελή να αναλαμβάνει την παραλαβή.»

Rabona ad