Φιλανθρωπικό τουρνουά για τον παίκτη του Ικάρου

ΕΠΣΧ 30 Αυγούστου 2023, 19:55

Στην ανακοίνωση μίνι τουρνουά που σκοπό θα έχει να ενισχύσει οικονομικά και ηθικά τον ποδοσφαιριστή του Ικάρου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας προχώρησε η ΕΠΣΧ.

Oinolatris

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης των κληρώσεων για τη νέα σεζόν ανακοινώθηκε η στήριξη του ποδοσφαιριστή του Ικάρου ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει έναν σοβαρό αγώνα για την υγεία του… Πρόκειται για ένα μίνι τουρνουά που θα διεξαχθεί με τους τρεις πρωταθλητές των περσινών πρωταθλημάτων, δηλαδή τους Γρανίτη, Ηρακλή Νεροκούρου και Κουμπέ ενώ η τέταρτη ομάδα θα είναι ο Ικαρος.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου παρότι αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/9) στο γήπεδο των Νεροκούρου και θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών. Θα υπάρξει κλήρωση για τους δύο ημιτελικούς και οι νικητές που θα προκύψουν θα παίξουν μεταξύ τους. Αντίστοιχα, οι ηττημένοι θα συμμετάσχουν σε μικρό τελικό.

Η ΕΠΣΧ ανακοίνωσε πως η γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ ενώ στο γήπεδο θα τοποθετηθεί κουμπαράς αλληλεγγύης ούτως ώστε όποιος μπορεί και το επιθυμεί να συνεισφέρει.

Estrella
Papantonakis Cards
Ζakroshoes
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Akadimia Neas Kydonias
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad