Φεύγουν για… μετάλλια οι νεάνιδες του ΝΟΧ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 24 Σεπτεμβρίου 2020, 11:39

Σ' ένα νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, αυτό των νεανίδων, πρόκειται να λάβουν μέρος τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Μετά την εξαιρετική παρουσία που είχαν οι νεαρές Χανιώτισσες στο προηγούμενο πρωτάθλημα κατηγορίας γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, τους περιμένει μια νέα πρόκληση, θέτοντας αυτή τη φορά ως στόχο την κατάκτηση μεταλλίου ή μεταλλίων. Ειδικότερα, αυτή τη φορά οι αγώνες πραγματοποιούνται από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

Η ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο αναφέρει τα εξής:

Με τις νεάνιδες στο ΟΑΚΑ και με βλέψεις για μετάλλιο ή μετάλλια…

Συνέχεια στις διοργανώσεις καλλιτεχνικής κολύμβησης δίδεται το επόμενο τριήμερο, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να συμμετέχει αυτή τη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων.

Οπως και αυτοί που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ. Ο Ναυτικός Ομιλος συμμετέχει ουσιαστικά με μια αποστολή, πανομοιότυπη σε σχέση με αυτή που έλαβε μέρος στη διοργάνωση που πέρασε, έχοντας όμως βλέψεις για μετάλλιο ή μετάλλια…

Αναλυτικότερα, η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής:

Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Ζουζούνη Βιολέτα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

karta antonis garden