Φεύγει ή όχι ο Παπαβασιλείου; Η απάντηση μετά την Καλλιθέα

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2017, 12:59

Κάτω από ειδικές συνθήκες βρίσκεται ν’ αγωνίζεται ο Α.Ο. Χανιά απέναντι στην Καλλιθέα. Με τον Σάκη Παπαβασιλείου να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, η ομάδα του δίνει το τελευταίο για τον πρώτο γύρο παιχνίδι, θέτοντας σαν στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

planakis

Είναι γεγονός ότι οι τελευταίες εξελίξεις με την επερχόμενη αποχώρηση του 40χρονου τεχνικού από την θέση του προπονητή έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα το σημερινό παιχνίδι και βασικά αυτό που ενδιαφέρει δεν είναι άλλο από το αν ο ΠαπαΒασιλείου θα επιμείνει τελικά στην απόφαση που έχει πάρει.

Τις τελευταίες ώρες είναι γεγονός ότι καταγράφονται διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο, αλλά η ουσία είναι πως ό,τι είναι να γίνει, αυτό θα γίνει γνωστό μετά το τέλος του αγώνα.

Τώρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΑΟΧ διεκδικεί σε μια δύσκολη έδρα και επί μιας ομάδας που είναι πολύ βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό ένα θετικό αποτέλεσμα για να αφήσει πίσω την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για να κλείσει τις υποχρεώσεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτόν τον πρώτο γύρο.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κουκούλας από την ΕΠΣ Λέσβου, έχοντας για βοηθούς τους Πρέντζα (Δυτικής Αττικής) και Δουλγεράκη (Ανατολικής Αττικής), ενώ 4ος διαιτητής έχει οριστεί ο Μιχελής (Πειραιά). 

karta antonis garden
/psiloritischania