Φεύγει για Βουλγαρία

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2017, 20:29

Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί την Κυριακή (16/7) με τελικό προορισμό τη Βουλγαρία και το προπονητικό κέντρο του Πράβετς η αποστολή του Πλατανιά για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αναχώρηση θα γίνει αεροπορικώς, στις 8 το πρωί. Στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Πράβετς όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες. 

Το σημαντικό είναι ότι ο Πλατανιάς θα βρεθεί στο Πράβετς έχοντας σχεδόν πλήρες το ρόστερ του. Ανάμεσα στους παίκτες που θα ταξιδέψουν είναι και οι Πατράλης και Μαλακασιώτης, με τον πρώτο να είναι τυπικό ζήτημα η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πλατανιά ενώ όσον αφορά τον Μαλακασιώτη, ουσιαστικά η απόφαση για την απόκτησή του θα ληφθεί από τον Παράσχο μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά στο Πράβετς.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Πλατανιά αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάμου, Πριντέτα, Βάντερσον, Γιορέντε, Στάθης, Πλιάτσικας, Σινγκ, Σαάντο, Ουές, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Πατράλης, Μαλακασιώτης, Ενσικουλού, Παπανικολάου, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Αγγελόπουλος, Γκρζέλτσακ, Μπούντνικ.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Όσον αφορά τα φιλικά για τον Πλατανιά είναι τα εξής τέσσερα, με πρώτο αυτό της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην ισραηλινή 

Χάποελ Ασκελόν. Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερα πολύ δυνατά τεστ για τον Παράσχο και τος παίκτες του. 

19/7: Πλατανιάς – Χάποελ Ασκελόν

23/7: Πλατανιάς – Απόλλων Σμ. 

26/7: Πλατανιάς – Κέρκυρα 

29/7: Πλατανιάς – Ξάνθη

Estrella