Φεύγει για Ολλανδία ο Γκνιάτιτς

Πλατανιάς | 26 Ιανουαρίου 2017, 22:09

Το πρωί της Παρασκευής αναχωρεί από τα Χανιά με προορισμό την Ολλανδία ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος ήταν το πρόσωπο που τράβηξε τα βλέμματα στο περιθώριο του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμενόμενα εξάλλου λόγω της πώλησής του στη Ρόντα.

Ο Γκνιάτιτς που γενικότερα έχει ένα προφίλ πολύ ψύχραιμου ανθρώπου, δεν εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του, παρόλα αυτά φάνηκε να είναι συγκινημένος που αποχωρεί μετά από ενάμιση χρόνο απότα Χανιά και την ομάδα του Πλατανιά για να συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος που κατάφερε να απασχολήσει με το καλό του παιχνίδι και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σχεδόν όλες τις “μεγάλες” ομάδες και συν τοις άλλοις τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος βρέθηκε μάλιστα σε διαπραγματεύσεις με τον Πλατανιά για την απόκτησή του, εμφανίστηκε πριν την έναρξη του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου και είχε συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας του, όπως τον γενικό αρχηγό Κωστή Κοσμαδάκη και τον Βαλάντη Μαλανδράκη.

Ο Γκνιάτιτς αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Ολλανδία και στη συνέχεια θ’ ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Ρόντα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad