Φετινό ρεκόρ για Νυφαντόπουλο στο Ευρωπαϊκό

Στίβος | 6 Μαρτίου 2021, 16:10

Ξεπέρασε το φετινό του ρεκόρ ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στα προκριματικά των 60 μέτρων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας.

Αυτό ήταν και το βασικό ζητούμενο για τον αθλητή του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στη διοργάνωση. Ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη τερμάτισε τρίτος στην πρώτη προκριματική σειρά της απόστασης σε 6,74 και βελτίωσε το 6,77, με το οποίο ταξίδεψε στην Πολωνία.

Καλύτερή του επίδοση πάντως παραμένει το 6,73. Ο Νυφαντόπουλος κατέλαβε την 29η θέση στον προκριματικό, σχετικά κοντά στην 24η που “έκλεινε” η πρόκριση για τον επόμενο γύρο (ημιτελική φάση).

Ο Νυφαντόπουλος ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς το περασμένο καλοκαίρι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε για καιρό μακριά από προπονήσεις και αγώνες. Οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια καλή κούρσα για το πρωί, αφού πέτυχα φετινό ρεκόρ, ήμουν μέσα στην κούρσα ήταν αυτό που ήθελα. Θα προτιμούσα βέβαια να τερματίσω δεύτερος και να προκριθώ στον ημιτελικό.»

karta antonis garden