Φέρνει την Ίντερ στην Κρήτη ο Καραγκούνης

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 7 Απριλίου 2017, 20:03

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 και της Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010, στην Κρήτη, προετοιμάζεται για τον Ιούνιο. "Μεσολαβητής" ο Γιώργος Καραγκούνης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η διοργάνωση στην Κρήτη ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, τον Ιούνιο, μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και της Ίντερ κατόχου του Champions League το 2010, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραγκούνη, του αντιδημάρχου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, του Προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, καθώς και εκπροσώπων των χορηγών.

«Αυτό που συζητάμε είναι να διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι στην Κρήτη της Εθνικής Ελλάδας του 2004 με την Ίντερ και στην σημερινή συνάντηση εξετάσαμε το πλαίσιο της προετοιμασίας, τα βήματα που πρέπει να γίνουν ως Περιφέρεια, Δήμος Ηρακλείου, ΕΠΣΗ Ηρακλείου και με τον Γιώργο Καραγκούνη», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε την τελική έγκριση από τους αρμόδιους, δηλαδή από την Ίντερ, να πετύχουμε την διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος που θα αποτελέσει για το νησί μας μια μεγάλη προβολή, καθώς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και στο εξωτερικό. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού για την Ελλάδα για την Κρήτη. Εκτιμούμε ότι μετά το Πάσχα θα έχουμε αποτελέσματα.»

Estrella
Papantonakis Cards