Φέκκας, ο τρίτος από Ολυμπιακό

Χανιά | 7 Οκτωβρίου 2020, 12:54

Τρίτωσαν οι κινήσεις των Χανίων από τον Ολυμπιακό, με την παραχώρηση του νεαρού και ταλαντούχου Γιώργου Φέκκα.

/Bella Pizza

Μία ημέρα μετά από το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες προέκυψε και τρίτη παραχώρηση ποδοσφαιριστή, έπειτα από αυτές των Νεμάνια Νίκολιτς και Φοντέ Καμαρά, που προηγήθηκαν.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Φέκκα είναι σε… ερυθρόλευκη απόχρωση, αφού από την ηλικία των 9 εντάχθηκε στην Ακαδημία. Επαιξε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Super League με την Κ15 και δύο συνεχόμενα με την Κ17, όπου ήταν εκ των πρωταγωνιστών και εκ των αρχηγών. Το 2017 έγινε επαγγελματίας και είχε σημαντική παρουσία με την Κ19 στο UEFA Youth League.

Η ανακοίνωση των Χανίων έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Φέκκα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου 2001 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Το 2010 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα Κ17 Super League και ένα Κ15, ενώ είχε σημαντική παρουσία και με την Κ19 στο UEFA Youth League. Το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΚΚΑ

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ένταξή του στο δυναμικό της ΠΑΕ Χανιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά, σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα με στόχους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει και ατομικά να εξελιχθώ σαν παίκτης και να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad