Φανούρης: Κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια

Πλατανιάς | 6 Φεβρουαρίου 2016, 20:38

Ο εκπληκτικός Φανούρης Γουνδουλάκης αναδείχτηκε ΕΛΕΠΑΠ-MVP του αγώνα, με τον άσο του Πλατανιά να ευχαριστεί τον Χριστό και να αφιερώνει το βραβείο στην οικογένειά του. Όσο για τη συνέχεια της ομάδας του, ανέφερε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στα 9 ματς που απομένουν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως είπε ο Φανούρης: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Θα έλεγα ότι δεν ήρθε με εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων παιχνιδιών. Θεωρώ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολύ καλύτερες εμφανίσεις αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα, τη νίκη εννοώ. Τώρα δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε τόσο πολύ ανάγκη και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα υπόλοιπα παιχνίδια. Κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για την καλή του παρουσία το τελευταίο διάστημα και το βραβείο που πήρε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για μένα. Ευχαριστώ τον Χριστό, που μου δίνει δύναμη και είμαι υγιής και βοηθάω την ομάδα μου. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, που με στηρίζουν».

Για τη συνέχεια του Πλατανιά: «Είναι εννιά παιχνίδια. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Κανένα παιχνίδι, όπως βλέπουμε σε όλο το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να παίρνουμε κάτι καλό και θα δούμε στο τέλος».

Estrella
Auto KCS