«Φάνηκε η αποχή του ΟΦΗ – Κοσμεί το βόλεϊ»

Βόλεϊ | 13 Μαρ 2021, 20:47

Με θερμά λόγια εκφράστηκαν για τον ΟΦΗ ο προπονητής του Μίλωνα Θανάσης Ψάρρας και ο έμπειρος αθλητής της ομάδας Ηλίας Λάππας.

Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με πέρασμα από την Κρήτη ως αθλητής του ΣΦΠ Χανίων, δήλωσε τα εξής: «Για μας ήταν μια σπουδαία νίκη. Κλείσαμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με μια σπουδαία νίκη. Είναι μια σφραγίδα για την πολύ καλή σεζόν, που πραγματοποιήσαμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 5η θέση. Κανείς δεν το περίμενε ότι ο Μίλωνας θα τερμάτιζε στη θέση αυτή. Το καταφέραμε με πολύ καλό κλίμα και δουλειά. Είναι σα να έχουμε πάρει ένα μίνι πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προσωπικό και όλο το staff του Μίλωνα για την απίστευτη συμπαράσταση όλη τη χρονιά. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Η αποχή του ΟΦΗ φάνηκε στα δυο τελευταία τεστ. Του δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και να έχει ανάλογη συνέχεια και τη νέα σεζόν».

Οσον αφορά τον Λάππα είπε τα εξής: «Τελειώσαμε την κανονική διάρκεια της σεζόν με ένα πολύ καλό τρόπο. Ηταν μια δύσκολη σεζόν. Κρατάμε τα θετικά. Η δική μας ομάδα έπιασε τους στόχους. Συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ, για την προσπάθεια που έκανε και του εύχομαι να είναι και του χρόνου εδώ και να συνεχίσει να κοσμεί το βόλεϊ».

karta antonis garden

Rabona ad