Ευτυχία για τη μεγάλη νίκη! Από Δευτέρα για Λεβαδειακό

Πλατανιάς | 11 Σεπτεμβρίου 2016, 20:09

Το συναίσθημα της... ευτυχίας είναι αυτό που "ταιριάζει" και χαρακτηρίζει τον Πλατανιά μετά την ομολογουμένως ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τον θρίαμβο επί της Κέρκυρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” όπως είναι απολύτως φυσιολογικό επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση, καθώς η σεζόν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα, η νίκη που σημειώθηκε ήρθε να επιβραβεύσει τον Πλατανιά για την ταλαιπωρία που υπέστη όλο το διάστημα που προηγήθηκε με την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και την παράταση της προετοιμασίας του. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για την Κέρκυρα, όπως και για όλες τις ομάδες που δεν ξέφυγαν από αυτόν τον κανόνα, αλλά σε κάθε περίπτωση ειδικότερα για τον Πλατανιά αυτές οι τρεις εβδομάδες καθυστέρησης φάνηκαν σαν… αιώνας μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν.

Ετσι, ο Πλατανιάς κάνει το καλύτερο ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα αλλά δεν παύει αυτό να είναι μόνο η αρχή! Οπως είπε πολύ σωστά και ο πολύ έμπειρος Παράσχος, εν αρχή ο στόχος όπως πάντοτε είναι η παραμονή κι από εκεί και πέρα… έχει ο Θεός. Το θέμα είναι τώρα ο Πλατανιάς να αφιερωθεί στον Λεβαδειακό σε ένα νέο, πολύ σημαντικό παιχνίδι που έπεται στα Περβόλια, με αντίπαλο μια ομάδα που τα είδε σκούρα απέναντι στον “αφηνιασμένο” Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία για τους “ερυθρολεύκους” πρόκειται να ξεκινήσει την Δευτέρα, με την απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Μάλεμε. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad