Ευθυμάκης: Στόχος του Τιτάνα μόνο ο τίτλος – Συνεχίζω την καριέρα μου στη Γερμανία

Τιτάν | 13 Δεκεμβρίου 2017, 16:54

Επιστροφή στο εξωτερικό για τον Αντώνη Ευθυμάκη, καθώς σε δηλώσεις που παραχώρησε στο athlitiko, αποκάλυψε ότι αναχωρεί σύντομα για τη Γερμανία, προκειμένου να επιστρέψει σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, μίλησε για τους στόχους της ομάδας της καρδιάς του - όπως την χαρακτηρίζει-, τον Τιτάνα, ενώ σχολιάζει και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε στην τελευταία αναμέτρηση.

-Αρχικά , θα ήθελα να σχολιάσεις την πορεία της ομάδας σου έως τώρα. Μετά τη νίκη σας απέναντι στο Νέο Ηρακλή βρίσκεστε στη 2η θέση που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία. Ποιους στόχους έχετε θέσει για φέτος;

Η πορεία της ομάδας μου μέχρι τώρα είναι καλή, αν και όχι αυτή που θα ήθελα προσωπικά αλλά και που θα θέλαμε σαν ομάδα. Εiχαμε κάποια αποτελέσματα τα οποία δεν επιθυμούσαμε και ήταν εκτός του προγράμματος, όπως οι ισοπαλίες με την Αμιλλα και τον Αστέρα Χαλέπας, αλλά και η ήττα από τον Χάλη. Ο στόχος εξαρχής ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα, όχι απλά την άνοδο στο Ά Τοπικό Χανίων.

Seranai Koutsoupakis Spanoudakis Efthimakis

-Είδαμε στον τελευταίο αγώνα απέναντι στο Νέο Ηρακλή να σκοράρεις με πέναλτι, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για έναν τερματοφύλακα. Πως προέκυψε η εκτέλεση; Θα σε ξαναδούμε να σκοράρεις από τα 11 μέτρα;

Ο προπονητής μου ο κύριος Κουκουδακης μετά την άφιξη του στην ομάδα του Τιτάν άλλαξε πολλά πράγματα και θα αλλάξει ακόμα αρκετά. Ένα από αυτά ήταν και ο εκτελεστής του πέναλτι, ο οποίος έγινα εγώ μετά την άφιξη του στην ομάδα. Αν παρέμενα στην ομάδα και κέρδιζε πέναλτι, θα ήμουν εγώ ο εκτελεστής του. Όμως, επειδή θα αποχωρήσω απο την ομάδα και θα πάω στο εξωτερικό να συνεχίσω την καριέρα μου, δε θα με ξαναδείτε να σκοράρω από τα 11 μέτρα.

Ανέφερες ότι θα επιστρέψεις στο εξωτερικό. Θα επιστρέψεις στη Νορβηγία ή αυτή τη φορά θα δοκιμάσεις την τύχη σου σε άλλη χώρα; Η επιστροφή σου στο εξωτερικό αφορά τους προσωπικούς σου στόχους; Έχεις στα σχέδια σου να ξαναασχοληθείς επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Θα επιστρέψω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία αυτή την φορά.Το να παίξω στο εξωτερικό ήταν ένα όνειρο, το οποίο το είχα από μικρός και το εκπλήρωσα για πρώτη φορά πέρυσι, όπου έπαιξα σε Γ’ και Β΄Εθνική Νορβηγίας. Ένας από τους στόχους μου είναι να ξαναγίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά και να εξελιχθώ όσο πιο πολύ μπορώ, το οποίο μπορώ να κάνω στο εξωτερικό. Ήδη στον ένα χρόνο που ήμουν έξω είδα τεράστια εξέλιξη στον εαυτό μου. Επίσης, στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ σαν επίπεδο και να ξαναγίνω μέλος των εθνικών ομάδων.

-Το καλοκαίρι επέστρεψες στην ομάδα που σε ανέδειξε θυμίζοντας τον ρομαντισμό του αθλήματος που υπήρχε σε παλαιότερες δεκαετίες, ακόμα και αν αγωνίζεται σε πολύ χαμηλή κατηγορία -δεδομένης της ποιότητας σου-. Τι σημαίνει ο Τιτάν για εσένα; Υπάρχει πιθανότητα να ξαναφορέσεις τη φανέλα του μελλοντικά;

Ναι το καλοκαίρι επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε και η επιλογή αυτή ήταν προσωπική, όπως είχα δηλώσει δημόσια όταν έκανα την ανακοίνωση από μεριάς μου. Ο Τιτάν είναι η ομάδα της καρδιάς μου και από την οποία ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Τρέφω τεράστιο σεβασμό και αγάπη για την ομάδα, αλλά και για όσους εμπλέκονται σ’ αυτήν. Εννοείται πως υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή στο μέλλον να φορέσω ξανά την φανέλα του Τιτάνα.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad