Ευρωπαϊκό ρίψεων: 5ος ο Φραντζεσκάκης, 6ος ο Αναστασάκης

Στίβος | 12 Μαρτίου 2022, 19:15

Την 5η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και την 6η ο Μιχάλης Αναστασάκης στο Ευρωπαϊκό Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων που διεξάγεται στη Λεϊρία της Πορτογαλίας.

Kritiko Ergastiri

Ο Φραντζεσκάκης κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα με καλύτερη βολή στα 74,97 μέτρα στην πέμπτη του προσπάθεια. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 74,01, 73,81, 74,34, 74,17 και 74,61 μέτρα.

Μία θέση πιο πίσω ο Αναστασάκης, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 74,40 μέτρα από την πέμπτη του προσπάθεια. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρη βολή και συνέχισε με 74,24, 73,61, 74,09, 74,40 και 73,78 μέτρα.

Η έντονη βροχόπτωση -και κατά συνέπεια η ολισθηρότητα στη βαλβίδα- τη διάρκεια των αγώνων δημιούργησε έντονα προβλήματα στις προσπάθειες των αθλητών της σφυροβολίας που δεν κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι δύο Χανιώτες πρωταθλητές ήταν αρκετά συγκρατημένοι στη βαλβίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κυνηγήσουν τις βολές που θα ήθελαν κι επιζητούσαν για να δώσουν συνέχεια στις προσπάθειες της περασμένης εβδομάδας στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Μιχάλης Αναστασάκης θα συνεχισουν την προετομασία τους και θα επιστρέψουν σε αγώνες στα τέλη Απριλίου.

Νικητής ήταν ο Μπενς Χαλάζ (Ουγγαρία) με 76,69 μέτρα. Δεύτερος ο Χαβιέρ Σιενφουέγκος (Ισπανία) με 75,59, ενώ ο Ραγκνάρ Κάρλσον (Σουηδία) ήταν τρίτος με 75,26 μέτρα.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad