Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη

Εκτός συνόρων | 3 Αυγούστου 2023, 22:21

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τον Μιχαηλίδη με τον Κουλιεράκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για το ντεμπούτο του Χανιώτη κεντρικού αμυντικού στην Ευρώπη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Kritiko Ergastiri

Ο Κουλιεράκης μπορεί να προέρχεται από μία “γεμάτη” και άκρως επιτυχημένη σεζόν (30 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο), αλλά στα παιχνίδια του β’ γύρου των προκριματικών του Conference League με την ομάδα της Ιερουσαλήμ ο Λουτσέσκου τον κράτησε στον πάγκο προτιμώντας τον Μιχαηλίδη για αριστερό στόπερ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του επαναληπτικού αγώνα ο Κουλιεράκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (στη θέση του Μιχαηλίδη) καταγράφοντας το ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Βέβαια στον Κουλιεράκη δεν είναι άγνωστο τοπίο οι διεθνείς αναμετρήσεις καθώς έχει καταγράψει αρκετές με τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες, δύο εκ των οποίων μάλιστα με την Εθνική Ανδρών στα εκτός έδρας παιχνίδια με Μάλτα και Γαλλία), αλλά πλέον έγινε η αρχή και σε επίπεδο Ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Rabona ad