Η ομάδα του Κώστα Κολοκοτρώνη ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 10ο λεπτό για το 0-1 με το νεαρό Γκαγκάκη, με την συνέχεια να μην είναι ανάλογη, καθώς τα Άπτερα ανέβασαν ρυθμούς και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 πέντε λεπτά αργότερα με τον Σολανάκη.
Στο 38′ ο Μαρινάκης πέτυχε το 2-1 και στο 52′ ο Πατερίτσας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 για να δώσει σημαντικό προβάδισμα νίκης. Στο 70ο λεπτό ο Νικολάου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε και 4ο τέρμα για τα Άπτερα, ενώ στην φάση εκείνη η ΕΘΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο με την αποβολή του Βολακάκη.
Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 78′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Σολανάκης, που διαμόρφωσε για τους γηπεδούχους το τελικό 5-1.
Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Νικολούλιας, Μανουσέλης, Γναφάκης, Μαυρογένης, Σελενίτσα (60′ Κουναλάκης), Νικολάου, Πατερίτσας, (60′ Β.Σελενίτσα), Νικολάου, Πατερίτσας, Σολανάκης, Μαρινάκης (75′ Οσμάνι), Αλ. Τσικουδάκης (70′ Νεμπαυλάκης).
Ένωση Θ.Κ. (Κώστας Κολοκοτρώνης): Λάκκας, Βολακάκης, Λιονάκης, Β. Γκογκολάκης, Δ. Γκογκολάκης (60′ Σ. Σταυρουλάκης), Μπικάκης, Γιουσέφ, Γκαγκάκης, Μ. Σταυρουλάκης (40′ Β. Παπαδάκης), Σέσι (75′ Τσοκάνης), Γ. Σφακιανάκης (80′ Καλλέντζης).





















