Εύκολα ο Χάλης, 4-0 τον Αστέρα Χαλέπας

Χάλης Αστέρας Χαλέπας | 1 Απριλίου 2017, 20:46

Δίχως να συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ο Χάλης επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Χαλέπας στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου για την Β' κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0 για την ομάδα του Χάλη με το πρώτο γκολ του Μπέϊντο στο 32′. Στο β’ 45λεπτο ακολούθησαν δύο γρήγορα τέρματα μέχρι το 65′ για να “καθαρίσει” κάπου εκεί η αναμέτρηση.

Στο 60′ ο Λενταράκης διπλασίασε τα γκολ του Χάλη, ενώ με σκόρερ ξανά τον Μπέϊντο (εκτέλεση φάουλ) ο Χάλης έφτασε έυκολα και στο 3-0 στο 65′.

Ο Κοπάτσι που είχε μπει αλλαγή, διαμόρφωσε και το τελικό 4-0 στο 80′ για την ομάδα του Παντελή Μαυρεδάκη που παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της ανόδου.

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Σπερελάκης, Βασιλείου, Κουφάκης (72′ Μανελάρι), Βανγκέλι, Μπόζης, Λενταράκης, Ν. Σταφύλοβ, Σωπασής, Γιακουμάκης (60′ Ηλιάκης), Μπέϊντο, Σαχμπαζίδης (65′ Κοπάτσι)

Αστέρα Χαλ. (Κώστας Κολοτρώνης): Χατζής, Κουρουτζίδης (46 λ.τρ. Μαντρο), Κολοκυθάς, Αποστολίδης, Λαγός, Ζαραφείδης, Κυπραίος, Λαμάι, Ζαλιασβίλι (68 Κολοκοτρώνης), Χανταμπακης (68 Μαυριγιαννάκης Γ.), Γερομιχαλός

Estrella