Εύκολα η ΑΕΚ, 10-1 το Ρέθυμνο

Πόλο 31 Οκτωβρίου 2020, 19:49

Καταιγιστική η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 10-1 στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ για την 5η αγωνιστική της Α' Εθνικής κατηγορίας.

Ήταν η τρίτη νίκη του “δικεφάλου” στο πρωτάθλημα (και δεύτερη διαδοχική). Η “Ένωση” έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Με την Ζοφώλη άνοιξε το σκορ, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από την Αναστασία Λούδη και την Έλλη Πρωτοπαπά (3-0).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ. Λάθη εκατέρωθεν, αλλά και οι πολλές αποκρούσεις των δύο τερματοφυλάκων διατήρησαν το 3-0 έως το τέλος του πρώτου μέρους.

Λούδη (ΑΕΚ - ΝΟΡ)

Στην τρίτη περίοδο η Πρωτοπαπά και η Ζοφώλη ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-0. Η Μπενέκου με μακρινό σουτ σημείωσε το 6-0, ενώ στην εκπνοή της περιόδου η Πρωτοπαπά “έγραψε” το 7-0.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πέτυχε το μοναδικό της τέρμα με τη Φαρμάκη (7-1) για να απαντήσει η ΑΕΚ με τις Α. Λούδη, Στρατιδάκη και Πρωτοπαπά που διαμόρφωσαν το τελικό 10-1.

ΑΕΚ – ΝΟ Ρεθύμνου 10-1
Οκτάλεπτα: 3-0, 0-0, 4-0, 3-1.
Διαιτητές: Στεφανάκης – Μιχαηλίδης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πρωτόπαπα 4, Λούδη Α. 2, Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 1, Στρατηδάκη 1, Ζοφώλη 2, Μπαλβμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Καράβου, Αηδονοπούλου Λαβί.

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη, Φαρμάκη 1, Φραγγελάκη, Παναγιωτάκη, Γαβαλά, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παντελιδάκη.

karta antonis garden