Ευκαιρίες ναι… γκολ όχι στο Αλμυρός-Πόρος

Γ' Εθνική 11 Μαρτίου 2023, 17:26

Λίγες φάσεις χαρακτήρισαν το ντέρμπι στο Γάζι ανάμεσα σε Αλμυρό-Πόρο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0).

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο επιθετικοί, έχοντας περισσότερες αριθμητικά ευκαιρίες με τους Λεόν και Νικολακάκη στο πρώτο ημίχρονο, Κατσικοκέρη και Αυγουστάκη στο δεύτερο όπου ειδικότερα η τελευταία φάση σημειώθηκε στο 87’.

Από την άλλη, για τον Πόρο, οι Φρόκου και Καστελλιανάκης ήταν οι παίκτες που επεδίωξαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αλμυρού.

Με αυτή την ισοπαλία ο Αλμυρός ανεβαίνει στους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον ΑΟΑΝ, ο δε Πόρος παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πλέον 20 βαθμούς.

Διαιτητής: Τρίγκας (Χανίων). Βοηθοί: Μαυρεδάκης (Χανίων) – Οβάκογλου (Χανίων)

Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης. Θεοδωράκης, Μπέριος, Πατινιώτης, Κοιλιάρας (46’ Φραγκουλάκης), Μπάσιτς, Πιερτζιάκομι (90+2’ Αρσενίδης), Φυτόπουλος (46’ Χαϊντίνι), Κατσικοκέρης, Νικολακάκης (46’ Βουιδάσκης)

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Αυγουστάκης, Μπάμπης, Νάκας, Σημαιάκης, Τουτουδάκης, Καλαϊτζάκης (75’ Μέμος), Καλαμιώτης (90+2’ Γροσδάνης), Κουτάντος, Καστελλιανάκης, Φρόκου

Φωτ. και στοιχεία αγώνα: grandsport.gr

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad