Ευκαιρία… για τον Πανακρωτηριακό

Πανακρωτηριακός | 2 Νοεμβρίου 2017, 16:25

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την 9η αγωνιστική ο Πανακρωτηριακός μετά τη νίκη του στις Μουρνιές με 2-0 επί του Κρητικού Αστέρα σε εξ αναβολής παιχνίδι, το απόγευμα της Τετάρτης (1/11).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επόμενος αντίπαλος για τους Ακρωτηριανούς, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ στα Καθιανά, για την 10η “στροφή” του πρωταθλήματος. Σε αυτό το ματς ο Πανακρωτηριακός σε περίπτωση νίκης θα έχει την ευκαιρία είτε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή, είτε να ξεφύγει από την 3η θέση, ανάλογα δηλαδή με το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του 3ου της βαθμολογίας, Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών με την πρωτοπόρο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο νεαρός Παύλος Κοπανάκης αναμένεται να είναι η μοναδική απουσία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του εδώ και αρκετές ημέρες. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για τον Μανώλη Πηγουνάκη, που θα βγάλει την αποστολή του αγώνα στην προπόνηση της Παρασκευής όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας στα Καθιανά, στην οποία πιθανότατα θα βρίσκεται για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα ο Ιάκωβος Γαβαλάς.

Mikel Chania Delivery