Ευχές στους τέσσερις αθλητές του που πηγαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στίβος | 5 Αυγούστου 2016, 16:48

Ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με "ποστάρισμα" στο facebook εύχεται τα καλύτερα στους τέσσερις αθλητές του συλλόγου που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Στο faceboob αναγράφεται:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ”ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”.

H αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, που γίνονται στο Ρίο της Βραζιλίας, έχει ήδη αρχίσει, αφού απομένουν μόλις 3 μέρες για την επίσημη τελετή έναρξης. Ο Γυμναστικός Σύλλογος ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’ συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με 4 αθλητές και αθλήτριες, που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών από όλους τους συλλόγους στίβου της Ελλάδας. Ο Λυκούργος-Στέφανος Τσάκωνας στα 200 μέτρα, η Αλεξία Παππά στα 10.000 μέτρα, ο Μιχάλης Αναστασάκης στη σφυροβολία και η Σοφία Ρήγα στο Μαραθώνιο, εκπληρώνοντας ένα στόχο ζωής κάθε αθλητή και αθλήτριας, καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αποδείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη.

Ο Γ.Σ. ‘’Ελ. Βενιζέλος’’, αναλογιζόμενος το μέγεθος της ευθύνης για τη συμμετοχή των αθλητών του σε αυτό το γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, στέκεται κοντά, έστω και νοερά λόγω απόστασης, στα 4 αξιόλογα μέλη της ομάδας του και τους εύχεται να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν το μέγιστο της απόδοσής τους, καταλαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές θέσεις στα αγωνίσματά τους. Οι σκέψεις της διοίκησης, των προπονητών και των μικρών και μεγάλων αθλητών μας θα είναι μαζί τους, ενώ οι ευχές όλων θα τους ακολουθούν και θα τους συντροφεύουν στη δύσκολη προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες των εθνών του κόσμου!

Γιάννης Στεφανογιάννης – Αντιπρόεδρος

karta antonis garden

Rabona ad