Ευχές σε Χανιά και Βόρφι από Μινώταυρο

Χανιά Μινώταυρος | 31 Αυγούστου 2023, 21:34

Συγχαρητήρια στον Μάνο Βόρφι για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα των Χανίων εκφράζει ο Μινώταυρος.

Oinolatris

Οπως είναι γνωστό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στα μέσα της περασμένης χρονιάς από την ομάδα των Μουρνιών η οποία τοποθετείται μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Ο Μινώταυρος ευχαριστεί τα Χανιά, κάνοντας ειδική αναφορά στους Αντ. Ροκάκη, Γ. Ξηρουχάκη και Στ. Λαμπράκη.

Η ανακοίνωση από τον Μινώταυρο έχει ως εξής:

Μάνο Βόρφι συγχαρητήρια!

Ο ΑΟ Μινώταυρος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, Μάνου Βόρφι στην ΠΑΕ Χανιά.

Το σωματείο μας συγχαίρει τον Μάνο που κατάφερε να πείσει για την αξία και τις ικανότητές του την τεχνική ηγεσία των Χανίων και τώρα διεκδικεί το όνειρο της σταδιοδρομίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Ξηρουχάκη και τον τιμ μάνατζερ κ. Σταύρο Λαμπράκη για την  προσέγγιση και διαχείριση της μεταγραφής, που αποδεικνύει την πρόθεση τους να στηρίξουν έμπρακτα τα παιδιά του Νομού μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο Μάνο Βόρφι αλλά και στην αντιπροσωπευτική ομάδα του Νομού μας να καταφέρει να εκπληρώσει το μεγαλεπήβολο όνειρο της ανόδου στην Super League!

 

 

Estrella

Rabona ad