«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους διαιτητές του Ηρακλείου για την τήρηση του “50-50″»

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Μαρτίου 2017, 16:44

Με αφορμή τα παράπονα που είχε από τον διαιτητή Μανδαλενάκη για δύο περιπτώσεις πέναλτι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους διαιτητές του Συνδέσμου Ηρακλείου για την τήρηση του «50-50» και ξεκαθαρίζουμε… Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα παραμείνει υγιής σαν ομάδα είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι» καταλήγει η ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτήν:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, μετά και τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι μας με τον Πανθηραϊκό, με τις καταφανέστατες σε βάρος μας αποφάσεις από το διαιτητή κ. Μανδαλενάκη, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις (ανατροπές Καρβουνιάρη και Βεστάκη), διαμαρτύρεται εντόνως και ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας έχουμε βιώσει καταστάσεις που μας ξεπερνούν ως διοικητικό συμβούλιο, ως προπονητές και ως ποδοσφαιριστές, για την προσπάθεια που καταβάλλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Δυστυχώς, βλέπουμε διαιτητικές αποφάσεις που ουδόλλως αντικατοπτρίζουν το περί δικαίου αίσθημα που θα πρέπει να διακατέχει τις ομάδες που αγωνίζονται.

Προφανώς, σε κάποιους δεν αρέσει να υπάρχουν στην κατηγορία υγιή σωματεία όπως η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ… για δικούς τους λόγους!

Τρανό παράδειγμα ο τελευταίος αγώνας μας με τον Πανθηραϊκό και οι φάσεις που αναφέρουμε, για τις οποίες υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτογραφίες και βίντεο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους διαιτητές του Συνδέσμου Ηρακλείου για την τήρηση του «50-50» και ξεκαθαρίζουμε…

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα παραμείνει υγιής σαν ομάδα είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad