«Ευχαριστώ» στον κόσμο: Ενα αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας πτοήσει

Χανιά | 6 Νοεμβρίου 2022, 22:25

Τον φίλαθλο κόσμο για την προσέλευση και συμπαράσταση του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Χανιά.

/Bella Pizza

«Ενα αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει και δεν μπορεί να μας πτοήσει, ούτε να φρενάρει την προσπάθεια που ξεκίνησε την φετινή χρονιά. Αντίθετα πρέπει να μας πεισμώσει όλους περισσότερο και να γίνουμε πιο δυνατοί», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Πολύς ο κόσμος στα Περβόλια – Φίλαθλοι και από την Παναχαϊκή

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την εντυπωσιακή προσέλευση στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και τη στήριξη του προς τους ποδοσφαιριστές μας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή.

Τα Χανιά είναι ο κόσμος τους και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν κατάφερε να τον ικανοποιήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, έδειξε ότι βρίσκεται κοντά στη νέα προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει και δεν μπορεί να μας πτοήσει, ούτε να φρενάρει την προσπάθεια που ξεκίνησε την φετινή χρονιά. Αντίθετα πρέπει να μας πεισμώσει όλους περισσότερο και να γίνουμε πιο δυνατοί.

Όλοι μαζί, ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad