Ευχαριστήριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης στον Στ. Αρναουτάκη

Στίβος | 27 Ιουλίου 2021, 16:50

Τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ευχαριστεί η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την υποστήριξη στη μετακίνηση των αθλητών και αθλητριών από την Κρήτη στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η πρωτοβουλία αυτή από τον κ. Αρναουτάκη βοήθησε στο να καλυφθεί σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης μέσω των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και των οδικών μετακινήσεων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κύριε Περιφερειάρχη,

Μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των πανελλήνιων πρωταθλημάτων στίβου του 2021, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και συνολικά ο κόσμος του στίβου της Κρήτης, αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, εκπρόσωποι σωματείων, κριτές και οι οικογένειες των αθλητών μας,  ευχαριστούν για μια ακόμα φορά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη που έδωσαν τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες σε όλους τους προκριθέντες αθλητές – αθλήτριές μας να αγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, καλύπτοντας σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης μέσω των ακτοπλοϊκών  εισιτηρίων και των οδικών μετακινήσεων.

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών – αθλητριών και σωματείων μας, με τη δική σας συμβολή και υποστήριξη, ήταν ιδιαίτερη επιτυχημένη για μια ακόμα χρονιά, με σημαντικές επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο με πανελλήνιες νίκες, προκρίσεις στις εθνικές μας ομάδες και εξαιρετικές προσωπικές επιδόσεις, όσο και σε επίπεδο βαθμολογικών επιτυχιών των σωματείων μας οι οποίες τα κατατάσσουν μεταξύ των καλυτέρων ελληνικών σωματείων το 2021.

JoyMachine

Rabona ad